Eerste Keer Als Melissa

Na chatten op een gay site met een leuke man, werd ik uitgenodigd door hem om samen met hem en zijn man een heerlijke trio te gaan beleven. Hun bleken een getrouwd stel te zijn, die open stonden naar andere mannen maar dan wel samen sex hadden. Ik kwam dus aan de deur kreeg 3 kussen van beide mannen op me wang en mond, en gingen naar huiskamer waar we wat te drinken namen. Na verloop van tijd zei de vriend zullen we het eens wat gezelliger maken en ontdeden ons van de kleding. Waarbij ik zag dat beide mannen flink geschapen waren en ik toch wel een harde pik ging krijgen van het zien van die twee naakten mannen. Ze gingen op bed liggen en begonnen elkaar te strelen en te kussen terwijl ik toe keek, en enorm geil werd van die twee en mee wou doen maar afwachte. Plots trok de man waar mee ik gechat had me op het bed en hield zijn grote pik voor mijn mond en liet me heerlijk pijpen terwijl zijn man, me heerlijk aan het rimmen was en ik zo nu en dan tikje kreeg op me billen.

Ik werd enorm geil van beide mannen en liet me helemaal gaan bij die twee. Plots voelde ik 1 vinger toen 2 vingers me kontje in gaan terwijl hij me rimde en ik kronkelde van genot, terwijl ik de ene lag te pijpen werd me kontje wijder gemaakt door de ander. Plots hoorde ik hem zeggen dat hij mij poppers wou laten snuiven omdat hij nogal opgewonden was en me eens flink goed wou neuken, ik stemde hier mee in en kreeg potje onder me neus geschoven waarbij ik flink moest snuiven van hem en dat 3 keer flink achter elkaar. Ik voelde me dissie worden en werd in me kontje genomen en mondje. De mannen gingen flink te keer, ik kon niet schreeuwen omdat de ander me aan het deeptroaten was en de kwijl langs zijn pik liep, terwijl de ander me snoeihard nam. Ik hoorde de man zeggen dat hij komen zou gaan in me mondje en ik niks mocht laten lopen en alles netjes moest gaan door slikken, en als ik lief was ik het zaad van zijn mannetje heerlijk diep in me zou krijgen. Dus zo gezegt zo gedaan ik hoorde hem grommen terwijl hij me hoofd pakte en al zijn zaad diep me keel in duwde en riep slikken sletje van ons wat me nog geiler maakte. De man achter mij begon geile taal te spreken door te zeggen dat ik zijn sletje ben en hij me vol zou rammen met zijn zaad.

Plots voelde ik zijn pik opzwellen in me kontje en ja hoor hij duwde paar keer snoei hard die dikke pik van hem diep in me pakte me schouders vast en stoote diep dan ooit zijn pik in me en kwam klaar met diepe grom. Ik was helemaal van de kaart maar voelde voldaan, al was ik zelf nog niet gekomen. Maar de mannen zeiden deze keer zijn wij klaar gekomen volgende keer ben jij aan de beurt. En volgende week mag ik terug komen bij dit gay stel, maar dan gekleed als melissa en mag ik me zelf geven aan twee mega geile mannen als sletje gekleed in lingerie, ze hebben zelf niet veel met lingerie maar wilden mijn droom waar maken. Dit is waar gebeurt en hoop op gauw dat ik een vervolg date heb met deze twee geile binken xxx melissa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *